Uw CD’s professioneel laten rippen

CD-Ripservice is een professioneel bedrijf dat u de klus van het rippen van CD’s uit handen neemt. Wij bouwen van uw CD-collectie een eenvoudig benaderbare, logisch opgebouwde muzikale digitale database die als basis dient om muziekbestanden naar uw MP3 speler of iPod over te zetten, of om naar te luisteren met uw audio-installatie of in de auto. Luisteren via uw audio-installatie thuis kan middels een MultimediaPC, losstaande AudioPC of Streaming Audio Player zoals bijvoorbeeld Majstro Audio, Sonos, BlueSound, Linn DS Streaming Players, NAIM HDX, Beosound 5 of de Computer Based Musicservers van 432EVO of Audio aan Zee.

 

CD-Ripservice converteert uw CD’s naar audiobestanden die bruikbaar zijn voor bovengenoemde apparatuur. Uw CD’s kunnen naar MP3 omgezet worden of naar hoge resolutie bestanden zoals FLAC Lossless Uncompressed (1:1 geluidskwaliteit ten opzichte van uw CD), Standaard FLAC, AIFF, Apple Lossless, AAC en andere formaten. Ook kunnen de CD’s naar meerdere bestandstypes overgezet worden, zodat u het juiste formaat bestanden heeft voor zowel uw MP3-speler als uw audio-installatie. Wij doen dit met een moderne machine die ons in staat stelt bestanden te leveren van onberispelijke kwaliteit in een kort tijdsbestek.

Bedieningsgemak bibliotheek

Uw muziekstukken worden digitaal gelabeld. U kunt ze op albumtitel, artiest, liedtitel, componist en genre terugvinden. Deze labels komen uit zogeheten metadatabases en worden metatags genoemd. Het correct aanbrengen van deze metatags is bepalend voor het bedieningsgemak van uw bibliotheek! Tevens voegen wij een afbeelding toe van de albumhoes.

Het kan voorkomen dat van verschillende CD’s die u aanlevert de metatags niet beschikbaar zijn in de uitgebreide databases waar wij mee werken. Mocht dit zo zijn, voegen wij deze handmatig toe. Wij werken met AMG, GD3, Musicbrainz en Freedb musicdatabases.