Keuze in rippakketten

Wij hebben een aantal CD Rippakketten samengesteld. Voor uitgebreidere informatie over deze pakketten kunt u contact opnemen door te bellen naar 0348-820221 of een e-mail te sturen naar naar info@cdripservice.nl

Budget

CD aangeleverd op een spindel of in de hoes. Enkel rippen. Voor als u zelf alles compleet wilt maken.

Vanaf € 0.75 per CD

Budget CD rippakket

U kunt van ons lege spindels toegestuurd krijgen, samen met een verzenddoos. Hierop plaatst u uw CD’s. Er wordt door ons niet naar metadata gekeken zoals artiesten, albumnamen en nummertitels. Ook de ontbrekende albumhoezen worden niet toegevoegd. Dit pakket is erg handig als u zelf weet hoe u alles compleet moet maken of het totaal niet belangrijk vindt dat alle metadata en albumhoezen juist zijn.

 

Wilt u dat al uw CD’s op volgorde in de CD-hoezen blijven? Kies dan voor rippen vanuit de CD-hoes. Dit scheelt u veel werk: u hoeft uw CD’s en hoezen niet meer bij elkaar te zoeken!

 

Rippen vanaf spindel: € 0,75 per CD

Rippen vanuit de CD-hoes: € 0,85 per CD

Brons

CD rippen en artistennamen, albumnamen en albumafbeeldingen structureren. Voor jazz en populaire muziek.

€ 2,00 per CD

Brons CD rippakket

Dit rippakket is geschikt voor alle muziekgenres, behalve klassieke- en orgelmuziek. Na het rippen wordt uw complete verzameling nagekeken op consistentie van artiestennamen, opbouw van albumnamen en compleetheid van albumhoezen. Ontbrekende albumhoezen worden door ons handmatig toegevoegd.

Zilver

CD rippen en artistennamen, albums en albumafbeelding structureren. Voor klassieke muziek.

€ 3,50 per CD

Zilver CD rippakket

Speciaal voor klassieke CD’s. Klassieke muziek vereist een bijzondere aanpak.

 

Standaard wordt de naam van de componist in de albumnaam toegevoegd waardoor de muziekalbums keurig bij elkaar komen te staan op volgorde van componist. Hierdoor kunt u gemakkelijker alle werken van een componist terug vinden in uw collectie.

 

Tevens wordt door ons gekeken of de naam van de artiest wel klopt. Vaak staat daar de naam van de componist. Wij veranderen dat handmatig naar de belangrijkste uitvoerende artiest. Tevens zorgen wij ervoor de alle albumnamen consistent worden gemaakt. Als u een box-uitgave bezit, krijgen de verschillende albums een opvolgnummer, zodat deze bij elkaar staan in uw overzicht.

Goud

Voor verzamel CD's, verzamelboxen (zowel pop als klassiek), orgel CD's en onbekende CD's die handmatig verwerkt moeten worden.

€ 5,50 per CD

Goud CD rippakket

Dit is het ultieme pakket. Hieronder vallen verzamel CD’s, verzamelboxen (zowel pop als klassiek) en orgel CD’s. Orgel CD’s zijn nauwelijks te vinden in databases en moeten vrijwel altijd compleet handmatig verwerkt worden. Eigenschappen van dit pakket zijn hetzelfde als bij ons Zilver pakket.

 

De volgende tags worden aangebracht of gecorrigeerd: albumnaam, artiest, genre, componist en jaar van uitgave. Tevens wordt iedere albumhoes in hoge resolutie ingescand en toegevoegd of verbeterd. Ook nummeren wij bepaalde boxen door zodat er één album overblijft. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld de Matthäus Passion van Bach, opera-uitvoeringen en symfonieën. Deze bestaan vaak uit meerdere CD’s, waar wij één CD van maken.

 

Onbekende CD’s vallen ook onder dit pakket. Onbekende CD’s moeten namelijk ook compleet handmatig worden verwerkt.

Overig

Diversen

Overige zaken

 

  • Transport per doos (250 CD’s) € 50,00 (Nederland)
  • Transport per doos (250 CD’s) € 60,00 (België)

 

  • 2e Codec (Bijvoorbeeld MP3 of AAC) € 100,00

 

  • 1 TB externe USB schijf voor backup € 95,-
  • 2 TB externe USB schijf voor backup € 125,-
  • Opstartkosten bij minder dan 50 CD’s € 10,-